Gevorderden
Opleiding
7 dagen
Duur
Frankrijk, Spanje, Portugal
Bestemming


Airboss Academy

Bent je na de cursus Accelerated Freefall gepassioneerd geraakt door het skydiven? Wil jij graag het A-brevet halen? Bij onze Airboss Academy kan dat in een week.


Airboss Academy pakket

VOOR WIE?
Heb je al een AFF brevet en je bent klaar voor de volgende stap?
Dan ben je van harte welkom.
DUUR OPLEIDING
7 dagen
INCLUSIEF
Theorie en praktijklessen 5 Formation skydives
5 solo skydives 7 dagen begeleiding
Video analyse Seminars
Vouwopleiding A-brevet examen
BONUS
Gratis videobeelden op USBCursus parachutespringen

A-Brevet

Skydiven is fantastisch. Vooral als je meer vaardigheden krijgt gaat er een nieuwe skydive wereld voor je open. De Airboss Academy is een skydive school waarin wij jou die mogelijkheid bieden. Een week lang intensief met skydiven bezig zijn en aan het eind van die week het A-brevet op zak.

Skydiven is fun

Door de ontspannen sfeer en de praktische learning by doing aanpak, beleef je een geweldige skydive vakantie.

Resultaten uit het verleden bieden geen garantie, maar bijna alle Airboss Academy cursisten uit het verleden zijn geslaagd voor hun A-Brevet. En daar zijn wij trots op.

Voorwaarde voor deelname

MEDISCH
Geldige medische verklaring
KNVvL
KNVvL lidmaatschap

 

1

We maken A-brevet plan

Samen met jou kijken wij naar de praktische eisen die jij moet halen voor het A-Brevet. Met een individueel plan van aanpak gaan we aan de slag. Moet je Formation Skydives maken? Wij gaan met je mee. Kun jij jouw parachute nog niet vouwen? Wij leggen het uit. Wij zorgen dat jouw kennis wordt vergroot.
2

Formation Skydive

In 5 sprongen leer je de grondbeginselen van het Formation Skydven. De sprongen geven je een solide basis om je verder te onwikkelen. In korte tijd maak je vooruitgang en leer je essentiële technieken om het beste resultaat tijdens een Formation Skydive te bereiken.
3

Canopy Control

Je maakt 5 Canopy Control sprongen. Je leert hoe je meer performance uit je parachute kunt halen, veilig met andere springers in de lucht kan vliegen en betere landingen maken.
4

Hop and pop

Je maakt een sprong van 1200 meter, wacht een paar seconden en opent dan je parachute. Het doel van deze sprong is om te voelen hoe het is te springen uit een vliegtuig op lagere hoogte.
5

Vouwen van de parachute

Je krijgt tijdens de opleiding instructie om zelf je parachute te kunnen vouwen.
6

Theorie examen

Voor je A-brevet heb je basiskennis nodig over: regelementen, materiaal, meteo en algemene kennis. Studiemateriaal krijg je van ons en we gaan je helpen dmv seminairs. Eind van de week doe je een theorie-examen.
?

Meer sprongen maken?

Je kunt na de opleiding altijd meer sprongen maken. Hoeveel? Zoveel je wilt, geen probleem. Je betaalt dan alleen nog maar per sprong.
A-Brevet cursus parachutespringen

Ervaringen

5.00 gebaseerd op 2 reviews
7 July 2011

De ultieme kick maar tegelijkertijd het echte vakantiegevoel! Een mooie locatie, een goede sfeer en relaxte instructeurs. Onze vakantie bij Airboss was top en het is zeker een aanrader. Echt super bedankt!

30 August 2013

“Kicke! Vorige zomer naar Frankrijk gegaan om te springen, voor de eerste keer. Super spannend. Die kick als je uit het vliegtuig springt is te gek! Bij Airboss springen is echt relaxed. Goeie begeleiding, alles gaat op jouw tempo. Vond het zo tof, heb meteen m’n A-brevet gehaald. Airboss bedankt!”

Leave a Review

Rating