Actieve vakantie in Spanje

Spanje is meer dan het land van zon, zee en sangria. Dankzij het mooie klimaat en het spectaculaire landschap is dit warmbloedige land ook uitermate geschikt voor parachutespringen.
De meesten van ons denken bij een actieve vakantie in Spanje al snel aan de stierenrennen in Pamplona, hiken in de Pyreneeën of kitesurfen aan de Middellandse Zee. Echt sportief wordt je actieve vakantie in Spanje pas met Airboss. We organiseren er al jarenlang actieve zomervakanties, inclusief skydive opleiding en verblijf.

Wil je ook leren parachutespringen als een echte airboss? Lees dan snel verder!
Je actieve vakantie in Spanje boeken bij Airboss betekent dat je kan kiezen uit een vakantie in januari of mei. De vakantie duurt een week en in die periode kan je twee opleidingen volgen: Accelerated Freefall of Airboss Academy.

Accelerated Freefall

Voor beginners is de AFF (Accelerated Freefall) opleiding de beste keuze. Dit is een bijzonder actieve opleiding met 6 sprongen waarbij we je persoonlijk begeleiden. Elke sprong gaan we met je mee zodat we samen de vrije val beleven en je onderweg kunnen coachen. Van elke skydive maken we een video die we later terugkijken om je sprong te bespreken. Het lijkt misschien weinig maar met 6 sprongen in een week tijd is deze actieve vakantie zo intensief dat je in Spanje meteen je brevet haalt en als erkend skydiver naar huis gaat.

Airboss Academy

Gevorderde skydivers die hun vaardigheden verder willen ontwikkelen kunnen bij Airboss hun actieve vakantie in Spanje boeken en de Airboss Academy volgen. Met deze opleiding haal je in een week je A-brevet. Je zult merken dat er een nieuwe wereld voor je opengaat. Een wereld waarin je nog meer controle krijgt zodat je bijvoorbeeld formatiesprongen kan maken. Maar ook andere praktische zaken die bij het skydiven komen kijken worden behandeld. De Airboss Academy is er echt op gericht om je een volleerd skydiver te maken, met veel kennis over het springen zelf en alles wat daarbij hoort.

Alle actieve vakanties van Airboss worden georganiseerd bij een van de populairste dropzones van Europa, in de nabijheid van de mooie stad Sevilla in het zuiden van Spanje. Je ontvangt een compleet pakket waarin alles is geregeld: je vliegreis, het verblijf, lokaal vervoer en je skydive opleiding. Koken doen we samen in de villa waar je verblijft. Ook kan je een tandem parachutesprong boeken.

Wil je meer weten over onze actieve skydive vakantie in Spanje of Frankrijk? Stuur dan een mail naar Airboss.
Bellen kan natuurlijk ook: 085 401 46 47!