Avontuurlijke vakanties

Je zoekt een avontuurlijke vakantie? Skydiven op een droomlocatie in het buitenland staat bij veel thrill seekers met stip bovenaan als het gaat om avontuurlijke vakanties.

Het gevoel om vanaf 4200 meter uit een vliegtuig te springen en met 200 kilometer per uur naar beneden te vliegen is de ultieme kick. Wanneer na 55 seconden de parachute opent geniet je van een weergaloos uitzicht en voel je de adrenaline door je lijf stromen. Beginnende skydivers maar ook ervaren springers ervaren telkens weer de sensatie die elke verbeelding overstijgt. Een unieke ervaring waarbij veel andere avontuurlijke vakanties kinderspel zijn!

Verschillende avontuurlijke vakanties met opleiding

Bij Airboss kan je verschillende avontuurlijke vakanties boeken die allemaal draaien om skydiven. Als je skydiven wilt ontdekken en je droom wilt waarmaken en wanneer je een week lang het ultieme gevoel van vrijheid wilt ervaren in een prachtige omgeving dan zijn onze avontuurlijke vakanties zeker iets voor jou. Airboss biedt avontuurlijke vakanties aan in Frankrijk (Mimizan), Spanje (Sevilla) en Portugal (Algarve) voor zowel beginnende als ervaren skydivers. Aan elke vakantie is een opleiding gekoppeld die is afgestemd op je persoonlijke situatie.

Accelerated Freefall

In 6 sprongen leer je alles en krijg je een gratis sprong cadeau plus alle videobeelden. Na afronding van de opleiding ontvang je het Nederlandse brevet. Dit is de kroon op je avontuurlijke vakantie en eentje waarmee je wereldwijd kan skydiven.

Airwareness

Hiermee groei je in 2 weken en 25 sprongen uit van beginner tot een ervaren skydiver met een prachtig Nederlands A-Brevet op zak. Een uitgebreid pakket waarbij je ook een gratis sprong krijgt en alle videobeelden van je sprongen.Airboss Academy

De Airboss Academy is een week lang intensief met skydiven bezig zijn om met het Nederlandse A-Brevet op zak naar huis te gaan. Deze opleiding is voor skydivers die geslaagd zijn voor hun AFF en nu een stapje verder willen gaan. Door de ontspannen sfeer en de praktische learning by doing aanpak, beleef je een van de beste avontuurlijke vakanties.

Wil je meer weten over onze opleidingen in combinatie met de avontuurlijke vakanties die je bij ons kan boeken? Stuur dan een mail naar Airboss of bel ons op 085 401 46 47!