De luchtbaas van Airboss

Als kind raakte ik gefacineerd door de parachutisten die ik jaarlijks zag landen tijdens Koninginnedag dicht bij mijn huis. Het gevoel van vrijheid en los van hemel en aarde te zijn prikkelde mijn fantasie. Het zelf mogen beleven op een dag, dat wilde ik.

In de zomer van 1988 was het zover. Ik vertrok naar Frankijk om te leren skydiven. Er zijn zoveel dingen die je vergeet in je leven, maar 15 augustus 1988 vergeet ik nooit meer. Mijn aller eerste skydive ever. Een onvergetelijke ervaring voor het leven.
Vanaf dat moment wist ik meteen dat ik iets had gevonden wat mijn leven zou veranderen. Passie voor het skydiven.

Jaren later heb ik Airboss opgericht en inmiddels honderden deelnemers opgeleid. Met ruim 25 jaar ervaring en inmiddels ruim 13000 sprongen verder wil ik jou ook enthousiast maken voor de magische wereld van het skydiven.

Ik bied al jaren avontuurlijke vakanties aan naar onder andere Frankrijk, Spanje en Senegal. Voor mensen die individueel op reis willen, maar ook voor groepen.

Als je komt skydiven bij Airboss word je met een persoonlijke benadering en maximale beleving intensief begeleid en gecoacht door gedreven instructeurs. Daarbij staat veiligheid centraal en wordt er alleen gebruik gemaakt van het allerbeste materiaal en de modernste trainingsmethodes.
Je kunt bij ons in een week een skydive brevet halen die je wereldwijd de mogelijkheid geeft om een skydive sprong te maken. Dit brevet is de bekroning op een intensieve training waarin je kennis maakt met een sport die je een onbeschrijfelijk gevoel van vrijheid geeft.

Wij willen onze passie met je delen en jou leren skydiven. We ontvangen je graag op een van onze bestemmingen. Een skydive vakantie bij Airboss is een onvergetelijke ervaring!


KNVvLAirboss is aangesloten bij de afdeling parachutespringen van de Koninklijke Nederlandse Vereniging voor Luchtvaart, KNVvL.