De luchtbaas van Airboss

De luchtbaas van Airboss is Sjon de Jong. In 2001 werd Airboss door hem opgericht uit passie voor het skydiven. Met 25 jaar ervaring en ruim 13000 sprongen wil hij jou enthousiast maken voor de magische wereld van het skydiven.

Wat wij doen

Airboss is dè specialist in het organiseren van unieke skydive reizen. Airboss is een Nederlandse school en al vele jaren toonaangevend en trendsettend op het gebied van opleidingen op zonnige vakantiebestemmingen voor avontuurlijke en sportieve mensen. Je cursus parachutespringen begint hier!

Haal je skydive brevet

Bij ons kun je in een week een skydive brevet halen die je wereldwijd de mogelijkheid geeft om een skydive sprong te maken. Dit brevet is de bekroning op een intensieve training waarin je kennis maakt met een sport die je een onbeschrijfelijk gevoel van vrijheid geeft.

Persoonlijke benadering

Wie bij ons leert skydiven wordt met een persoonlijke benadering en maximale beleving intensief begeleid. Daarbij staat veiligheid centraal en wordt er alleen gebruik gemaakt van het allerbeste materiaal , de modernste trainingsmethoden en de best opgeleide instructeurs.

Skydive vakantie

Voor avontuurlijke vakanties bieden wij totaalpakketten aan. Naar onder andere Frankrijk en Spanje, maar ook skydiving in de Algarve (Portugal) is mogelijk. Voor mensen die individueel op reis willen, maar ook voor groepen.

Wij willen onze passie met je delen en jou leren skydiven. We ontvangen je graag op een van onze bestemmingen. Een skydive vakantie bij Airboss is een onvergetelijke ervaring!

KNVvLAirboss is aangesloten bij de afdeling parachutespringen van de Koninklijke Nederlandse Vereniging voor Luchtvaart.