Wil je leren skydiven?

Jouw droom. Onze passie.

Skydive opleiding
PREMIUM

ACCELERATED FREEFALL

Staat skydiven op je bucketlist? Voor een skydive opleiding heb je geen ervaring nodig. In 6 vrije val sprongen leren wij je alles over deze waanzinnige sport! We geven je een extra sprong en alle videobeelden van je opleiding kado. Het skydive brevet dat je krijgt, waarmee je wereldwijd kunt skydiven, is de kroon op een onvergetelijke vakantie.
4.87 / 15 reviews
per persoon
Beginners
7 dagen
Frankrijk, Senegal
Cursus skydiven
EXCELLENT

AIRWARENESS

Met de Airwareness opleiding ga je nog een stap verder. Je maakt in totaal 25 sprongen: van beginner tot winner! Je start zonder ervaring en wij coachen je tot advanced skydiver met een strak Nederlands A-brevet op zak. Een bulk ervaring rijker en dat in 2 weken. Airwareness is het uitgebreide pakket.
5.00 / 6 reviews
per persoon
Beginners
14 dagen
Frankrijk, Senegal
A-Brevet cursus parachutespringen

AIRBOSS ACADEMY

Je hebt al een AFF-brevet en je wilt leren skydiven ‘like a boss’? Bij de Airboss Academy ga je verder de diepte in. Een week lang ben je intensief met ons aan het skydiven, tussendoor duiken we met je in de theorie. Je wordt meer bedreven in het skydiven en gaat met het Nederlandse A-brevet op zak naar huis. De ontspannen sfeer en het praktische learning by doing maken dit een ultieme skydive vakantie.
5.00 / 10 reviews
per persoon
Gevorderd
7 dagen
Frankrijk, Senegal