Leer skydiven binnen een week en haal je brevet.

Ben jij een ontdekker die zijn droom wil waarmaken?
Hou je van het gevoel van vrijheid? Wil je in een week leren skydiven?
Dan heeft Airboss dé vakantie voor jou.

 

Waar kun je skydiven?

Leer skydiven tijdens je vakantie op één van onze toplocaties in Frankrijk, Spanje of Senegal.

Voor wie?

Een skydive opleiding is voor avontuurlijke en sportieve mensen. Voor jou dus!

Wat is een Airboss vakantie?

Avontuur, adrenaline, ontspanning en een hoop gezelligheid!

Gratis sprong en video

Na de skydive opleiding ontvang je een gratis sprong en alle gefilmde sprongen op USB.

Persoonlijke begeleiding

Airboss opleidingen zijn veilig. Onze ervaren instructeurs gaan je persoonlijk begeleiden.

Wereldwijd erkend brevet

Met het Nederlandse skydive brevet dat je krijgt kun je wereldwijd skydiven.Bekijk ons aanbod van

Skydive opleidingen

Skydive opleiding
PREMIUM

ACCELERATED FREEFALL

Staat skydiven op je bucket list? Voor een AFF opleiding heb je geen ervaring nodig. In 6 sprongen leer je alles over parachutespringen om je brevet te halen. Yeah! We geven je ook een gratis sprong kado en alle videobeelden van je sprongen. Het skydive brevet dat je krijgt en waarmee je wereldwijd kunt skydiven is de beloning op een fantastische en avontuurlijke vakantie.
Beginners
7 dagen
Cursus skydiven
EXCELLENT

AIRWARENESS

De Airwareness opleiding gaat een stap verder voor wie wil leren skydiven. Je maakt in totaal 25 sprongen. So cool! Van beginner zonder ervaring in parachutespringen tot advanced skydiver met een prachtig Nederlands A-brevet op zak... en dat binnen 2 weken. Een uitgebreid pakket waarbij je ook een gratis sprong krijgt en alle videobeelden van je sprongen.
Beginners
14 dagen

AIRBOSS ACADEMY

Je bent al een skydiver en je vindt het fantastisch maar je wilt parachutespringen als een pro. Bij de Airboss Academy ga je meer leren. Join us! Airboss Academy is een week lang intensief met skydiven bezig zijn om met het Nederlandse A-Brevet op zak naar huis te gaan. Door de ontspannen sfeer en de praktische learning by doing aanpak, beleef je een geweldige skydive
Gevorderd
7 dagen
Bekijk ons aanbod van

Skydive vakanties

FRANKRIJK

Wil jij een geweldige vakantie deze zomer? Boek dan een skydive opleiding naar veruit één van beste zomerlocaties in Frankrijk. Mimizan ligt aan de Atlantische Oceaan, heeft prachtige brede zandstranden en een heerlijk zomers klimaat. Zon, zee en leren skydiven. Een vakantie om nooit te vergeten.
7 dagen of 14 dagen
Frankrijk

SPANJE

Zin in een avontuurlijke vakantie? Wil je de adrenaline voelen stromen door je lijf? Leer bij ons skydiven in Sevilla. Op deze georganiseerde reis naar het zonnige hart van Andalusië ga je profiteren van prachtige sprongen, de befaamde Spaanse levensstijl en het gulle mediterraan klimaat.
9 dagen
Spanje

SENEGAL

Senegal, de ideale winterzonbestemming voor een skydive vakantie. In een week leren skydiven op een prachtige lokatie. Zon, cultuur, recreatieve activiteiten, excursies zijn een ideale cocktail voor een fantastisch skydive avontuur.
12 dagen
Senegal
Surf en Durf
SPECIAL

FRANKRIJK: Surf & Durf

Surf en Durf is een adrenaline belevenis van twee weken waarin je leert surfen en skydiven. Top vakantie in Frankrijk. De combinatie van de twee elementen: lucht en water, staan garant voor een onvergetelijke vakantie in Mimizan, Frankrijk.
Beginners
14 dagen

Voor meer informatie of boeking...

Informatie skydivenErvaringen

Joeri

AIRBOSS ACADEMY

Begin September ben ik voor de tweede keer naar Mimizan afgezakt om te springen met Airboss. Op de dropzone zijn alle voorzieningen aanwezig (eten, drinken en slapen) en ook het centrum van Mimizan en het strand zijn niet ver af. Door het goede weer in deze regio kan er iedere dag gesprongen worden. En met Sjon en Rod als instructeurs kan je beroep doen op zoveel ervaring dat je sowieso iedere sprong weer bijleert.

Rick

AIRBOSS ACADEMY

Zojuist teruggekomen van 2 geweldige weken in Mimizan. Veel sprongen kunnen maken met de professionele coaching van Sjon en Rod. De sfeer is heel relaxed op de dropzone mede door de gezellige groep springers en instructeurs, zowel van Airboss als OJB, die graag hun kennis met je willen delen en er alles aan doen om te zorgen dat iedereen zoveel mogelijk kan springen en zichzelf kan verbeteren. De faciliteiten op de dropzone (eten, drinken en slapen) zijn meer dan prima waardoor ik een geweldige tijd heb gehad en met A brevet naar huis ben gegaan! Thnx Airboss!