Leer skydiven binnen een week en haal je brevet.

Ben jij een avonturier die dromen wil waarmaken? Wil je het ultieme gevoel van vrijheid beleven en sta je open voor een persoonlijke ontdekkingstocht? Airboss leert je skydiven met personal coaching, op een van onze toplocaties in Frankrijk of Senegal. Een ervaring die je de rest van je leven met je meedraagt.

 

Waar kun je skydiven?

Leer skydiven tijdens je vakantie op één van onze toplocaties in Frankrijk en Senegal.

Voor wie?

Een skydive opleiding is voor avontuurlijke en sportieve mensen. Ervaring is niet nodig.

Wat is een Airboss vakantie?

Avontuur, adrenaline, ontspanning en gezelligheid!

Gratis sprong en video

Na de skydive opleiding ontvang je een gratis sprong en alle gefilmde sprongen op USB.

Persoonlijke coaching

Airboss opleidingen zijn veilig. Onze ervaren instructeurs gaan je persoonlijk begeleiden.

Wereldwijd geldig brevet

Met het Nederlandse skydive brevet dat je krijgt kun je wereldwijd skydiven.


Bekijk ons aanbod van

Skydive opleidingen

Skydive opleiding
PREMIUM

ACCELERATED FREEFALL

Staat skydiven op je bucketlist? Voor een skydive opleiding heb je geen ervaring nodig. In 6 vrije val sprongen leren wij je alles over deze waanzinnige sport! We geven je een extra sprong en alle videobeelden van je opleiding kado. Het skydive brevet dat je krijgt, waarmee je wereldwijd kunt skydiven, is de kroon op een onvergetelijke vakantie.
Beginners
7 dagen
Cursus skydiven
EXCELLENT

AIRWARENESS

Met de Airwareness opleiding ga je nog een stap verder. Je maakt in totaal 25 sprongen: van beginner tot winner! Je start zonder ervaring en wij coachen je tot advanced skydiver met een strak Nederlands A-brevet op zak. Een bulk ervaring rijker en dat in 2 weken. Airwareness is het uitgebreide pakket.
Beginners
14 dagen

AIRBOSS ACADEMY

Je hebt al een AFF-brevet en je wilt leren skydiven ‘like a boss’? Bij de Airboss Academy ga je verder de diepte in. Een week lang ben je intensief met ons aan het skydiven, tussendoor duiken we met je in de theorie. Je wordt meer bedreven in het skydiven en gaat met het Nederlandse A-brevet op zak naar huis. De ontspannen sfeer en het praktische learning by doing maken dit een ultieme skydive vakantie.
Gevorderd
7 dagen
Bekijk ons aanbod van

Skydive vakanties

FRANKRIJK

Wil jij een geweldige vakantie deze zomer? Boek dan een skydive opleiding naar veruit één van beste zomerlocaties in Frankrijk. Mimizan ligt aan de Atlantische Oceaan, heeft prachtige brede zandstranden en een heerlijk zomers klimaat. Zon, zee en leren skydiven. Een vakantie om nooit te vergeten.
7 dagen of 14 dagen
Frankrijk

SENEGAL

Senegal, de ideale winterzonbestemming voor een skydive vakantie. In een week leren skydiven op een prachtige lokatie. Zon, cultuur, recreatieve activiteiten, excursies zijn een ideale cocktail voor een fantastisch skydive avontuur.
7 dagen
Senegal
Surf en Durf
SPECIAL

FRANKRIJK: Surf & Durf

Surf en Durf is een adrenaline belevenis van twee weken waarin je leert surfen en skydiven. Top vakantie in Frankrijk. De combinatie van de twee elementen: lucht en water, staan garant voor een onvergetelijke vakantie in Mimizan, Frankrijk.
14 dagen
Frankrijk

Voor meer informatie of boeking...

Informatie skydiven


Ervaringen

Jeroen

FRANKRIJK

Wat een ervaring!
Geweldige week gehad bij Sjon en Dennis in Mimizan. Naast een super leerzame week, is het ook een week waar tijd is om nieuwe vriendschappen te sluiten. Binnen een week bijna alle eisen voor het A-brevet kunnen aftikken en geweldig veel gelachen. Al met al een geweldige ervaring voor in de boeken!

Tot volgend jaar!

Diana

FRANKRIJK

Wat een cadeau om bij Airboss op zo’n topplek als Mimizan mijn eerste skydive ervaring opgedaan te hebben! De passie en het enthousiasme van toptrainers Sjon en Dennis straalt van ze af, geeft vertrouwen en werkt mega aanstekelijk. Was je nog niet besmet met het ‘skydive virus’ dan raak je dat hier wel. Ze doen er alles aan om het een onvergetelijke tijd te maken. En dat is zeker gelukt! De topsfeer met de groep deed er nog eens een flinke schep bovenop. Zo ontzettend veel lol gehad! Kortom, absolute aanrader!