Cursus parachutespringen

Voor beginnende skydivers in Nederland was tot voor kort vooral de Static Line opleiding populair, een cursus waarbij de parachute zich direct opent door middel van een lijn die is bevestigd aan het vliegtuig. Tegenwoordig kiest vrijwel iedereen echter voor de moderne AFF-opleiding (Accelerated Free Fall), waarbij je meteen al een parachutesprong in vrije val maakt.

Serieus met parachutespringen aan de slag

In het kort houdt deze cursus in dat je meteen serieus met parachutespringen aan de slag gaat. Dat doen we niet in Nederland maar in Zuid-Europa! Natuurlijk is er eerst een grondopleiding waarbij we de basics doornemen. Pas als we er zeker van zijn dat je er klaar voor bent om een vrije val te maken gaan we de lucht in.

Op een hoogte van 4 kilometer maak je je eerste sprong met vrije val onder begeleiding van onze instructeurs. Na 6 sprongen kan je zelf, zonder begeleiding, parachutespringen. In totaal maak je met deze cursus 7 sprongen, want je krijgt een sprong gratis van ons. Momenteel is AFF de beste en snelste cursus om het parachutespringen goed en veilig onder de knie te krijgen.


Cursus parachutespringen boeken in combinatie met een vakantie

Je kan in Nederland op verschillende locaties een cursus parachutespringen volgen, maar heb je er wel eens aan gedacht om je opleiding te combineren met een actieve vakantie in Frankrijk, Portugal of een actieve vakantie in Spanje? Bij Airboss kan je namelijk exclusief een cursus parachutespringen boeken in combinatie met een vakantie in deze landen.

Hoe werkt het? Simpel. Ten eerste bepaal je welke reis en welke cursus parachutespringen je wilt volgen. In mei gaan we naar Sevilla in Spanje, de zomervakantie kan je doorbrengen in Mimizan (Frankrijk) en in oktober kan je een cursus parachutespringen boeken die je naar de Algarve in Portugal brengt.

Op een unieke manier leren parachutespringen

Het mooie van de combinatie van een cursus parachutespringen en een buitenlandse vakantie is dat je op een unieke manier leert skydiven. Vanaf de eerste sprong duik je letterlijk in de sensatie van het freefallen terwijl je daarna geniet van het uitzicht wanneer de parachute zich heeft geopend. Bovendien leer je allerlei leuke mensen kennen die samen met jou hetzelfde avontuur aangaan. Je verblijft samen in ons vakantieverblijf, en naast de cursus is er na het parachutespringen genoeg tijd voor ontspanning en om de omgeving te ontdekken!

Wil je meer weten over deze cursus parachutespringen voor beginners? Stuur dan een mail naar Airboss.
Bellen kan natuurlijk ook: 085 401 46 47!

Ervaren skydivers die hun skills verder willen ontwikkelen en een vervolgopleiding willen doen kunnen zich inschrijven voor de Airboss Academy.