Gevorderd
Opleiding
7 dagen
Duur
Frankrijk, Senegal
Bestemming

A-Brevet skydive opleiding

Heb je na de cursus Accelerated Freefall een passie voor skydiven ontwikkeld? Wil je graag je A-brevet halen? Dat kan binnen slechts één week bij onze Airboss Academy.


Airboss Academy pakket

VOOR WIE?
Heb je al een AFF brevet en je bent klaar voor de volgende stap?
Dan ben je van harte welkom.
DUUR OPLEIDING
7 dagen
INCLUSIEF
Theorie en praktijklessen5 Formation skydives
5 solo skydives7 dagen begeleiding
Video analyseSeminars
VouwopleidingA-brevet examen
BONUS
Gratis videobeelden op USB

Haal je brevet in een week

Skydiven is een ongelooflijke ervaring, vooral wanneer je je vaardigheden verbetert. Er gaat een hele nieuwe wereld voor je open. Bij de Airboss Academy bieden we je de kans om een hele week intensief met skydiven bezig te zijn, en aan het einde van die week kun je trots je A-brevet in ontvangst nemen.

Skydiven is fun

Geniet van een onvergetelijke skydive vakantie dankzij de ontspannen sfeer en de praktische ‘learning by doing’ aanpak. Hoewel resultaten uit het verleden geen garantie bieden, kunnen we met trots vermelden dat bijna alle voorgaande cursisten van Airboss Academy hun brevet hebben behaald.

A-brevet informatie

De opleiding bestaat uit zowel een theoretisch examen als een aantal praktische vereisten. Om het theoretische examen succesvol af te leggen, dien je de leerdoelen voor het A-brevet volledig te beheersen.

Voor theoretische informatie kun je terecht op de Airboss website. Het is altijd handig om je alvast in te lezen.

Voorwaarde voor deelname

MEDISCH
Geldige medische verklaring
KNVvL
KNVvL lidmaatschap

 

Meer weten over de opleiding


Onze bestemmingen, data, prijzen en boeking
WINTER | Senegal   ZOMER | Frankrijk 


1

We maken A-brevet plan

Samen met jou kijken wij naar de praktische eisen die jij moet halen voor het A-Brevet. Met een individueel plan van aanpak gaan we aan de slag. Moet je Formation Skydives maken? Wij gaan met je mee. Kun jij jouw parachute nog niet vouwen? Wij leggen het uit. Wij zorgen dat jouw kennis wordt vergroot.
2

Formation Skydive

In 5 sprongen leer je de grondbeginselen van het Formation Skydiven. De sprongen geven je een solide basis om je verder te onwikkelen. In korte tijd maak je vooruitgang en leer je essentiële technieken om het beste resultaat tijdens een Formation Skydive te bereiken.
3

Canopy Control

Je maakt 5 Canopy Control sprongen. Je leert hoe je meer performance uit je parachute kunt halen, veilig met andere springers in de lucht kan vliegen en betere landingen maken.
4

Hop and pop

Je maakt een sprong van 1200 meter, wacht een paar seconden en opent dan je parachute. Het doel van deze sprong is om te voelen hoe het is te springen uit een vliegtuig op lagere hoogte.
5

Vouwen van de parachute

Je krijgt tijdens de opleiding instructie om zelf je parachute te kunnen vouwen.
6

Theorie examen

Voor je A-brevet heb je basiskennis nodig over: regelementen, materiaal, meteo en algemene kennis. Studiemateriaal krijg je van ons en we gaan je helpen dmv seminairs. Eind van de week doe je een theorie-examen.
?

Meer sprongen maken?

Je kunt na de opleiding altijd meer sprongen maken. Hoeveel? Zoveel je wilt, geen probleem. Je betaalt dan alleen nog maar per sprong.
A-Brevet cursus parachutespringen
A-Brevet-parachutespringen-(14)
A-Brevet-parachutespringen-(15)
A-Brevet-parachutespringen-(16)
A-Brevet-parachutespringen-(1)
A-Brevet-parachutespringen-(2)
A-Brevet-parachutespringen-(3)
A-Brevet-parachutespringen-(4)
A-Brevet-parachutespringen-(5)
A-Brevet-parachutespringen-(6)
A-Brevet-parachutespringen-(7)
A-Brevet-parachutespringen-(8)
A-Brevet-parachutespringen-(9)
A-Brevet-parachutespringen-(10)
A-Brevet-parachutespringen-(11)
A-Brevet-parachutespringen-(12)
A-Brevet-parachutespringen-(13)

Ervaringen

5.00 gebaseerd op 10 reviews
7 juli 2011

De ultieme kick maar tegelijkertijd het echte vakantiegevoel! Een mooie locatie, een goede sfeer en relaxte instructeurs. Onze vakantie bij Airboss was top en het is zeker een aanrader. Echt super bedankt!

30 augustus 2013

“Kicke! Vorige zomer naar Frankrijk gegaan om te springen, voor de eerste keer. Super spannend. Die kick als je uit het vliegtuig springt is te gek! Bij Airboss springen is echt relaxed. Goeie begeleiding, alles gaat op jouw tempo. Vond het zo tof, heb meteen m’n A-brevet gehaald. Airboss bedankt!”

16 juli 2018

Net terug van een geweldige vakantie! Sjon pakt alles rustig en duidelijk aan en voor je het goed en wel beseft keer je tevreden met een A-brevet naar huis. Ik kom zeker ooit nog eens langs!

24 september 2018

Zojuist teruggekomen van 2 geweldige weken in Mimizan. Veel sprongen kunnen maken met de professionele coaching van Sjon en Rod. De sfeer is heel relaxed op de dropzone mede door de gezellige groep springers en instructeurs, zowel van Airboss als OJB, die graag hun kennis met je willen delen en er alles aan doen om te zorgen dat iedereen zoveel mogelijk kan springen en zichzelf kan verbeteren. De faciliteiten op de dropzone (eten, drinken en slapen) zijn meer dan prima waardoor ik een geweldige tijd heb gehad en met A brevet naar huis ben gegaan! Thnx Airboss!

13 november 2018

Begin September ben ik voor de tweede keer naar Mimizan afgezakt om te springen met Airboss. Op de dropzone zijn alle voorzieningen aanwezig (eten, drinken en slapen) en ook het centrum van Mimizan en het strand zijn niet ver af. Door het goede weer in deze regio kan er iedere dag gesprongen worden. En met Sjon en Rod als instructeurs kan je beroep doen op zoveel ervaring dat je sowieso iedere sprong weer bijleert.

9 augustus 2020

Ik ben voor de 2e keer naar Mimizan gegaan om met Airboss mijn A brevet te halen. Wat een week weer. Een relaxte sfeer gecombineerd met goede lessen, en veiligheid staat voorop. ’s Avonds een biertje met een bbq na een lange dag springen. Ik kom zeker terug :-)

31 augustus 2020

In augustus 2020 heb ik 8 volle dagen parachute gesprongen in Mimizan via Airbossnl. Een combinatie van goed weer en de juiste hoeveelheid mensen maakt het mogelijk om snel veel sprongen te maken. Het uitzicht is top! De camping/bunkhouse, hangar en restaurant/bar liggen allemaal naast elkaar.

Waren geweldige dagen! Aan het eind van de vakantie kon ik met een super ervaring en het A-brevet naar huis.
Sjon is een chille gast en leert je graag alles over het skydiven.

Big shout-out to Rod, teaching me the good stuff!

1 augustus 2021

Wat een geweldige week! Als je echt opzoek bent naar een onvergetelijke tijd waar je vrienden maakt voor het leven, ga naar Airboss! Hoe Sjon en Dennis met je meedenken en je helpen met de vragen die je hebt vindt je nergens anders! Bedankt mannen en tot in Nederland!

22 augustus 2021

Super toffe week gehad, hele chille sfeer en een leuke groep mensen ontmoet! Ik heb in augustus 2021 gesprongen en binnen 8 dagen mijn A-brevet gehaald, Sjon en Dennis geven goede begeleiding en staan altijd klaar voor je vragen. Bedankt voor alles!

15 juli 2022

Met het AFF brevet op zak kwamen we in Frankrijk aan om ons A brevet te halen. In Mimizan heerst een rustige, ontspannen en leerzame sfeer waarin je goed kan oefenen. Daarnaast sprongen wij standaard van 14000 ft wat veel tijd geeft in de vrije val.
Sjon denkt goed met je mee, begeleidt en helpt waar nodig. Zo hebben we in 3 springdagen het A brevet kunnen halen. De 2 dagen waarop de dropzone gesloten was, hebben we gebruikt om het parachutevouwen en de theorie te leren.
Voor iedereen die op een relaxte manier wil leren springen is Airboss een echte aanrader!

Vertel over je ervaring

Rating