Waar kun je skydiven?

Heb je je wel eens afgevraagd waar je kunt skydiven’? Skydiven is supergaaf en kan je doen op verschillende locaties in Nederland. Dat is heel leuk, maar de keuze is vrij beperkt en vooral ervaren springers zijn vaak toe aan een nieuwe uitdaging. Die uitdaging vind je bij Airboss! Wij organiseren namelijk spectaculaire skydive vakanties in Frankrijk, Spanje en Portugal voor gevorderden én beginners.

 

Daar kun je skydiven!

Met Airboss ga je echt vol voor de ultieme skydive ervaring. Onze vakanties waar je kunt skydiven worden georganiseerd op de beste locaties in Mimizan, Sevilla en de Portugese Algarve. Mimizan ligt aan de Atlantische kust van Frankrijk, heeft prachtige brede zandstranden en een heerlijk zomers klimaat.

Zon, zee en leren skydiven dus. Een vakantie om nooit te vergeten. Op onze georganiseerde reis naar Sevilla in het zonnige hart van Andalusië ga je profiteren van prachtige sprongen, de befaamde Spaanse levensstijl en het gulle mediterrane klimaat.

 

Geweldige mogelijkheden waar je kunt skydiven

Elke locatie voor je skydive opleiding met Airboss biedt geweldige mogelijkheden om een actieve vakantie mee te maken. Lekker met je vrienden de actie opzoeken, overdag bezig zijn en ’s avonds het nachtleven ontdekken van je bestemming. Zo’n vakantie boek je natuurlijk voor het avontuur. De omgeving ontdekken en tegelijkertijd inspannend bezig zijn in plaats van lui op je strandstoel te gaan zitten, dat is wat mensen zoeken.

 

Je kan op verschillende momenten skydiven

Elk jaar kun je op verschillende momenten skydiven. Onze reizen zijn geschikt voor beginners en gevorderden. Beginners leren binnen een week en 6 sprongen alles wat zij nodig hebben om een Nederlands brevet te krijgen waarmee je wereldwijd kan skydiven. Ook hebben wij voor beginners de Airwareness opleiding. In twee weken maak je 25 sprongen en word je een gevorderde skydiver met een A-Brevet.

De professionals van Airboss gaan met je mee naar de skydive locatie en zorgen ervoor dat je de juiste opleiding krijgt voordat je het vliegtuig instapt. Sterker nog, alle vakanties bestaan uit een skydive opleiding. Pas als ze er zeker van zijn dat je er aan toe bent om je eerste sprong te maken ga je mee naar boven.

 

Boek vandaag nog je skydive vakantie

Kortom, tijdens deze actieve vakanties ga je samen met een groep andere skydivers op weg naar een geweldige ervaring op prachtige plekken. Je leert hoe je veilig moet parachutespringen en verblijft ook nog eens op een van de mooiste skydive locaties in Frankrijk in een mooie accommodatie die je deelt met je mede-cursisten. ’s Avonds kook je samen en is er gelegenheid om het nachtleven te ontdekken. Vraag niet langer waar kan je skydiven maar boek vandaag nog je skydive vakantie bij Airboss!