Boek je actieve vakantie in Frankrijk bij Airboss!

Als je geen type bent om in de zomervakantie drie weken op het strand te liggen aan de Côte d’Azur dan is een actieve vakantie in Frankrijk echt iets voor jou. Er zijn tientallen manieren om een actieve vakantie in Frankrijk door te brengen en om fysiek bezig te zijn, van fietsen in de Dolomieten tot kajakken in de Ardeche.

Waaghalzen zoeken het hogerop en gaan bergbeklimmen in de Franse Alpen. Actieve zomervakanties genoeg dus. Echte avonturiers kiezen er echter steeds vaker voor om te gaan skydiven in Frankrijk onder de professionele begeleiding van Airboss!

De ultieme skydive ervaring

Skydiven is een unieke manier om je actieve vakantie in Frankrijk door te brengen, en dé weg naar je skydive brevet. Elke reis die door Airboss wordt georganiseerd staat bol van de ultieme skydive ervaring, om te beginnen met de tandem parachutesprong. Het begint al met de bestemming waar je met ons je actieve vakantie in Frankrijk doorbrengt: de plaats Mimizan.

Dit is een van de mooiste vakantiebestemmingen in Frankrijk, gelegen aan de Atlantische kust en omringd door prachtige stranden en grote naaldwouden. Het is ’s zomers dé plek voor surfers die de metershoge golven van de Atlantische zee proberen te bedwingen en waar je kunt genieten van zon, strand, zee en ’s avonds stappen in het bruisende stadscentrum.


Compleet verzorgde actieve skydive vakantie in Frankrijk

Bij Airboss stel je een compleet verzorgde actieve skydive vakantie in Frankrijk zelf samen. Kies de gewenste periode, de opleiding de je wilt volgen, kies je accommodatie en selecteer extra opties zoals maaltijden en evt. de busreis ernaartoe. Eenmaal gearriveerd ben je klaar voor een onvergetelijke ervaring. Het Skydive Kamp van Airboss ligt iets buiten Mimizan en dat staat garant voor een ongeëvenaard uitzicht over de zee en de kust bij al je sprongen.

In 6 sprongen je brevet

Wat betreft het actieve gedeelte van je vakantie in Frankrijk: iedereen volgt een opleiding die bij hem of haar past. Heb je geen ervaring dan leren we je in een week in 6 sprongen parachutespringen. Daarna ontvang je het Nederlandse brevet en kan je wereldwijd skydiven. Gevorderden kunnen gaan voor het Nederlandse A-brevet dat je in een week kan halen met intensief skydiven.

Tot slot is er de ‘Airwareness’ opleiding met maar liefst 25 skydives. Van beginner zonder ervaring tot advanced skydiver met een prachtig Nederlands A-brevet op zak… en dat binnen 2 weken.

Wil je meer weten over de mooiste actieve vakantie in Frankrijk, Senegal of Spanje? Stuur dan een mail naar Airboss. Bellen kan natuurlijk ook: 085 401 46 47! Meer over waar kun je skydiven.