De vakantie van je leven boek je bij Airboss.

Ben jij een ontdekker die zijn droom wil waarmaken?
Hou je van het gevoel van vrijheid? Wil je in een week leren skydiven?
Dan heeft Airboss dé vakantie voor jou.

 

Waar kun je skydiven?

Leer skydiven tijdens je vakantie op één van onze toplocaties in Frankrijk of Spanje.

Voor wie?

Een skydive opleiding is voor avontuurlijke en sportieve mensen. Voor jou dus!

Wat is een Airboss vakantie?

Avontuur, adrenaline, ontspanning en een hoop gezelligheid!

Gratis sprong en video

Na de skydive opleiding ontvang je een gratis sprong en alle gefilmde sprongen op USB.

Persoonlijke begeleiding

Airboss opleidingen zijn veilig. Onze ervaren instructeurs gaan je persoonlijk begeleiden.

Wereldwijd erkend brevet

Met het Nederlandse skydive brevet dat je krijgt kun je wereldwijd skydiven.

Bekijk ons aanbod van

Skydive opleidingen

Skydive opleiding
PREMIUM

ACCELERATED FREEFALL

Staat skydiven op je bucket list? Voor een AFF opleiding heb je geen ervaring nodig. In 6 sprongen leer je alles over parachutespringen om je brevet te halen. Yeah! We geven je ook een gratis sprong kado en alle videobeelden van je sprongen. Het Nederlandse brevet dat je krijgt en waarmee je wereldwijd kunt skydiven is de beloning op een fantastische en avontuurlijke vakantie.
Beginners
7 dagen
Leer skydiven
EXCELLENT

AIRWARENESS

De Airwareness opleiding gaat een stap verder voor wie wil leren skydiven. Je maakt in totaal 25 sprongen. So cool! Van beginner zonder ervaring in parachutespringen tot advanced skydiver met een prachtig Nederlands A-brevet op zak... en dat binnen 2 weken. Een uitgebreid pakket waarbij je ook een gratis sprong krijgt en alle videobeelden van je sprongen.
Beginners
14 dagen

AIRBOSS ACADEMY

Je bent al een skydiver en je vindt het fantastisch maar je wilt parachutespringen als een pro. Bij de Airboss Academy ga je meer leren. Join us! Academy is een week lang intensief met skydiven bezig zijn om met het Nederlandse A-Brevet op zak naar huis te gaan. Door de ontspannen sfeer en de praktische learning by doing aanpak, beleef je een geweldige skydive vakantie.
Gevorderd
7 dagen
Bekijk ons aanbod van

Skydive vakanties

FRANKRIJK

Wil jij een geweldige vakantie deze zomer? Boek dan een skydive opleiding naar veruit één van beste zomerlocaties in Frankrijk. Mimizan ligt aan de Atlantische kust, heeft prachtige brede zandstranden en een heerlijk zomers klimaat. Zon, zee en leren skydiven. Een vakantie om nooit te vergeten.
7 dagen of 14 dagen
Frankrijk

SPANJE

Zin in een avontuurlijke vakantie? Wil je de adrenaline voelen stromen door je lijf? Leer bij ons skydiven in Sevilla. Op deze georganiseerde reis naar het zonnige hart van Andalusië ga je profiteren van prachtige sprongen, de befaamde Spaanse levensstijl en het gulle mediterraan klimaat.
9 dagen
Spanje
Surf en Durf
SPECIAL

FRANKRIJK: Surf & Durf

Surf en Durf is een adrenaline belevenis van twee weken waarin je leert surfen en skydiven. Top vakantie in Frankrijk. De combinatie van de twee elementen: lucht en water, staan garant voor een onvergetelijke vakantie in Mimizan, Frankrijk.
Beginners
14 dagen

Voor meer informatie of boeking...

Informatie skydiven

Ervaringen

Rachelle

ACCELERATED FREEFALL

Top vakantie gehad met Airboss in Mimizan.
Ik ging een dikke week voor de AFF opl., deze had ik na 3 dagen al in de pocket en de smaak te pakken dus nog een paar dagen vakantie eraan vast geplakt zodat ik ook op mijn gemak het A-brevet kon doen.
Fijne begeleiding, mooie omgeving, relaxte sfeer op de dropzone, ook de mensen van OJB zijn erg behulpzaam en ook niet onbelangrijk (bijna) altijd goed spring weer ;)
Zeker een aanrader!

Jolien

FRANKRIJK

In januari boekte ik m’n vakantie in Mimizan en toen verliep alles zeer vlot via mail. Snelle, duidelijke en vriendelijke antwoorden zodat de praktische kant vlot geregeld werd. De week in Mimizan was ook een groot succes, Sjon is een hele rustige en motiverende instructeur die heel goed inspeelt op de noden van z’n leerlingen. De club in Mimizan is ook een hele fijne plek en het goeie weer krijg je er (meestal) bij. Dit alles maakte het zo’n geweldige ervaring da ik besloot nog een paar dagen langer te blijven en m’n volgende reis naar Mimizan komt er ook weer aan. Als je wilt leren skydiven, zou ik zeker Airboss aanraden!