Valschermspringen met Airboss

Niet alleen in Nederland, ook in Vlaanderen is skydiven een populaire sport. En ook voor onze Vlaamse vrienden die de opwinding van valschermspringen willen ervaren staan de experts van Airboss klaar! Hoe werk het? Vanuit België kan je heel eenvoudig je skydive vakantie boeken bij Airboss. Afhankelijk van je voorkeur kies je voor Frankrijk, Portugal of Spanje en uiteraard de opleiding en de periode waarin je wilt valschermspringen.


Opleidingen

De verschillende vakanties zijn afgestemd op het opleidingsniveau van onze cursisten. Beginnende skydivers die voor het eerst uit een vliegtuig gaan springen kiezen altijd voor de 7-daagse of 14-daagse opleiding. De opleidingen Accelerated Freefall (AFF) duurt een week waarbij je meteen een vrije val maakt en de parachute niet meer met een koord aan het vliegtuig wordt opengetrokken. De Airwareness opleiding duurt 2 weken. In deze periode ga je in 26 sprongen van beginner naar ervaren skydiver met als eindresultaat het felbegeerde A-brevet.

Ben je al een ervaren skydiver en wil je je skills verbeteren? Dan is de Airboss Academy echt iets voor jou. In 7 dagen haal je je A-brevet op basis van een individueel plan. We behandelen belangrijke opleidingsonderdelen zoals formation skydive, canopy control en hop en pop.

Leren valschermspringen

Wil je leren valschermspringen van de echte experts? Boek dan nu bij Airboss! Valschermspringen is helemaal hot op dit moment, en terwijl veel mensen ervoor kiezen om dit gewoon in Nederland of België te doen en om hier hun opleiding te volgen kan je dit ook koppelen aan een vakantie. Airboss is een gespecialiseerd bedrijf dat skydive vakanties organiseert naar Spanje, Frankrijk en Portugal. Zo combineer je je actieve vakantie met een skydive-opleiding en mag je na afloop overal springen met het behaalde certificaat!

Wil je meer weten over onze opleidingen in combinatie met de avontuurlijke vakanties die je bij ons kan boeken? Stuur dan een mail naar Airboss of bel ons op 085 401 46 47!