Goed verzekerd tijdens jouw skydive vakantie!

Ga je tijdens een avontuurlijke vakantie skydiven? Dan mag een goede verzekering niet ontbreken. A.S.R. is de ideale buitenverzekering voor de avontuurlijke vakantieganger. Alle risico’s die gepaard gaan met parachutespringen worden gedekt. Via Airboss kun je een kortlopende reisverzekering afsluiten voor de duur van jouw reis. Zo ben je verzekerd van optimale dekking tijdens jouw skydivevakantie.

Reisverzekering verplicht!

Skydiven is een geweldige ervaring, maar het is belangrijk op te merken dat de meeste verzekeringen bijzondere sporten, zoals parachutespringen, uitsluiten wanneer je in het buitenland gaat skydiven. Het is daarom essentieel om de polisvoorwaarden van jouw verzekering zorgvuldig te bekijken om te controleren of je gedekt bent voor parachutespringen.

Daarnaast ben je verplicht om een reisverzekering af te sluiten die parachutespringen dekt. We raden ook ten zeerste aan om een ongevallenverzekering af te sluiten. Deze verplichtingen, die door Airboss worden gesteld, zijn uitsluitend bedoeld om de deelnemer te beschermen.

Annuleringsverzekering

Moet je jouw reis uitstellen of zelfs annuleren? Dat kan gebeuren, maar er kunnen kosten aan verbonden zijn. Gelukkig kun je deze kosten verzekeren met een annuleringsverzekering op maat voor de duur van jouw reis.

Sluit online af

Europa

KORTLOPENDE REISVERZEKERING AFSLUITEN

Belgische deelnemers

In Belgi├ź kun je een korte verzekering afsluiten bij Euro Assistance
EUROPE ASSISTANCE