Onze vakanties

Wanna get high?

Onze vakanties
Skydive opleiding Frankrijk

FRANKRIJK

Wil jij een geweldige vakantie deze zomer? Boek dan een skydive opleiding naar veruit één van beste zomerlocaties in Frankrijk. Mimizan ligt aan de Atlantische kust, heeft prachtige brede zandstranden en een heerlijk zomers klimaat. Zon, zee en leren skydiven. Een vakantie om nooit te vergeten.
5.00 / 15 reviews
per person
7 dagen of 14 dagen
Frankrijk
Surf en Durf
SPECIAL

FRANKRIJK: Surf & Durf

Surf en Durf is een adrenaline belevenis van twee weken waarin je leert surfen en skydiven. Top vakantie in Frankrijk. De combinatie van de twee elementen: lucht en water, staan garant voor een onvergetelijke vakantie in Mimizan, Frankrijk.
4.00 / 1 review
per person
Beginners
14 dagen
Sevilla skydiven

SPANJE

Zin in een avontuurlijke vakantie? Wil je de adrenaline voelen stromen door je lijf? Leer bij ons skydiven in Sevilla. Op deze georganiseerde reis naar het zonnige hart van Andalusië ga je profiteren van prachtige sprongen, de befaamde Spaanse levensstijl en het gulle mediterraan klimaat.
5.00 / 11 reviews
per person
9 dagen
Spanje
Skydiven Senegal

SENEGAL

Senegal, de ideale winterzonbestemming voor een skydive vakantie. In een week leren skydiven op een prachtige lokatie. Zon, cultuur, recreatieve activiteiten, excursies zijn een ideale cocktail voor een fantastisch skydive avontuur.
12 dagen
Senegal