De luchtbaas van Airboss

Als kind raakte ik gefascineerd door de parachutisten die ik jaarlijks zag landen tijdens Koninginnedag, vlak bij mijn huis. Het gevoel van vrijheid, los van hemel en aarde, prikkelde mijn fantasie. Ik droomde ervan om dit op een dag zelf te mogen ervaren.

In de zomer van 1988 was het eindelijk zover. Ik vertrok naar Frankrijk om te leren skydiven. Er zijn zoveel momenten die je in het leven vergeet, maar 15 augustus 1988 zal ik nooit vergeten – mijn allereerste skydive ooit. Het was een onvergetelijke ervaring die mijn leven voorgoed veranderde. Ik wist meteen dat ik mijn passie had gevonden: skydiven.

Jaren later heb ik Airboss opgericht en inmiddels honderden deelnemers opgeleid. Met ruim 25 jaar ervaring en inmiddels ruim 15000 sprongen verder wil ik jou ook enthousiast maken voor de magische wereld van het skydiven.

Ik bied al jaren avontuurlijke vakanties aan naar onder andere Frankrijk, Spanje en Senegal – zowel voor individuele reizigers als groepen.

Bij Airboss krijg je een persoonlijke benadering en een maximale beleving. Onze gedreven instructeurs begeleiden en coachen je intensief. Veiligheid staat bij ons voorop, en we maken alleen gebruik van het allerbeste materiaal en de modernste trainingsmethoden.
In slechts één week kun je bij ons een skydive brevet behalen dat je overal ter wereld in staat stelt om een skydive sprong te maken. Dit brevet is de beloning na een intensieve training, waarin je kennismaakt met een sport die je een onbeschrijflijk gevoel van vrijheid schenkt.

Wij willen onze passie met jou delen en je leren skydiven. We kijken ernaar uit om je te verwelkomen op een van onze bestemmingen. Een skydive vakantie bij Airboss is een onvergetelijke ervaring!


KNVvLAirboss is aangesloten bij de afdeling parachutespringen van de Koninklijke Nederlandse Vereniging voor Luchtvaart, KNVvL.