Wilt u leren skydiven?

Jouw droom. Onze passie.

Skydive opleiding
PREMIUM

ACCELERATED FREEFALL

Staat skydiven op jouw bucketlist? Voor een skydive-opleiding heb je geen ervaring nodig. In zes vrijevalsprongen leren wij je alles over deze adembenemende sport! Als bonus ontvang je een extra sprong en alle videobeelden van jouw opleiding. Het skydive brevet dat je ontvangt, stelt je in staat om wereldwijd te gaan skydiven en vormt de kers op de taart van een onvergetelijke vakantie.
4.87 / 15 reviews
per person
Beginners
7 dagen
Frankrijk, Senegal
Cursus skydiven
EXCELLENT

AIRWARENESS

Met de Airwareness opleiding ga je nog een stap verder. Je maakt in totaal 25 sprongen. Je begint zonder ervaring, en wij begeleiden je tot een gevorderde skydiver met een erkend Nederlands A-brevet op zak. Een bulk ervaring rijker en dat in slechts 2 weken. Airwareness biedt het volledige pakket.
5.00 / 6 reviews
per person
Beginners
14 dagen
Frankrijk, Senegal
A-Brevet cursus parachutespringen

AIRBOSS ACADEMY

Je hebt al een AFF-brevet en je wilt leren skydiven ‘like a boss’? Bij de Airboss Academy ga je verder de diepte in. Een week lang ben je intensief met ons aan het skydiven, tussendoor duiken we met je in de theorie. Je wordt meer bedreven in het skydiven en gaat met het Nederlandse A-brevet op zak naar huis. De ontspannen sfeer en het praktijkgerichte ‘learning by doing’-aanpak maken dit tot de ultieme skydive vakantie.
5.00 / 10 reviews
per person
Gevorderd
7 dagen
Frankrijk, Senegal