Wilt u leren skydiven?

Jouw droom. Onze passie.

Skydive opleiding
PREMIUM

ACCELERATED FREEFALL

Staat skydiven op je bucket list? Voor een AFF opleiding heb je geen ervaring nodig. In 6 sprongen leer je alles over parachutespringen om je brevet te halen. Yeah! We geven je ook een gratis sprong kado en alle videobeelden van je sprongen. Het Nederlandse brevet dat je krijgt en waarmee je wereldwijd kunt skydiven is de beloning op een fantastische en avontuurlijke vakantie.
4.83 / 12 reviews
per person
Beginners
7 dagen
Frankrijk, Senegal, Spanje
Cursus skydiven
EXCELLENT

AIRWARENESS

De Airwareness opleiding gaat een stap verder voor wie wil leren skydiven. Je maakt in totaal 25 sprongen. So cool! Van beginner zonder ervaring in parachutespringen tot advanced skydiver met een prachtig Nederlands A-brevet op zak... en dat binnen 2 weken. Een uitgebreid pakket waarbij je ook een gratis sprong krijgt en alle videobeelden van je sprongen.
5.00 / 6 reviews
per person
Beginners
14 dagen
Frankrijk
A-Brevet cursus parachutespringen

AIRBOSS ACADEMY

Je bent al een skydiver en je vindt het fantastisch maar je wilt parachutespringen als een pro. Bij de Airboss Academy ga je meer leren. Join us! Academy is een week lang intensief met skydiven bezig zijn om met het Nederlandse A-Brevet op zak naar huis te gaan. Door de ontspannen sfeer en de praktische learning by doing aanpak, beleef je een geweldige skydive vakantie.
5.00 / 5 reviews
per person
Gevorderd
7 dagen
Frankrijk, Senegal, Spanje