Boek je actieve zomervakantie bij Airboss!

Dit is echt zo gaaf. Een actieve zomervakantie waarin je gaat skydiven in Frankrijk en ook nog eens je Nederlandse brevet haalt!

Avonturiers die een actieve zomervakantie zoeken in Frankrijk kunnen alle kanten op. Je kan met een groep vrienden het avontuur opzoeken en gaan bergbeklimmen in de Alpen, of lekker surfen aan de zonnige Atlantische kust. Fietsfanaten pakken de mountainbike en rijden de mooiste trails van Europa. Maar als je het écht spannend wil maken boek je je actieve zomervakantie bij Airboss. Wij denken namelijk dat skydiven in het buitenland de leukste en spannendste trip is die je kan meemaken!

Bucketlist

Heel veel mensen hebben skydiven op hun bucketlist staan. De ervaring van het parachutespringen (valschermspringen in België) is namelijk ongeëvenaard en met niets te vergelijken. Het gevoel om op 4 kilometer hoogte uit een vliegtuig te springen en een freefall mee te maken geeft een ongelooflijke kick, een verslavend gevoel dat je vaker wilt ervaren. Bijna iedereen wil na zijn eerste sprong dan ook meteen weer omhoog!

Actieve zomervakantie in Frankrijk

Nu zijn er in Nederland natuurlijk ook genoeg plekken waar je een cursus parachutespringen kan doen, maar waarom zou je er niet een actieve zomervakantie in het buitenland van maken? De vakanties van Airboss bieden namelijk precies wat je zoekt. Niet alleen als je wilt kennismaken met skydiven, maar ook als je al ervaring hebt en meer sprongen wilt maken. Airboss biedt een gecombineerde opleiding en vakantie in Frankrijk van 7 en 14 dagen. Afhankelijk van je ervaring kies je voor de Accelerated Freefall of Airwareness opleiding. De Airboss Academy is voor gevorderde skydivers die hun A-brevet willen halen.

Eén van beste vakantiebestemmingen

Ben je op zoek naar een actieve zomervakantie, en wil je jezelf écht eens uitdagen en vraag je je af waar kun je skydiven? Boek je vakantie dan bij Airboss. Van juni tot en met september zijn we op één van de beste vakantiebestemmingen in Frankrijk, Mimizan. Voor iedereen die wil skydiven is dit een geweldige plek aan de Atlantische kust. Samen met een groep leuke, actieve mensen die net als jij hun zomervakantie combineren met een skydive-opleiding ga je aan de slag onder de professionele begeleiding van onze skydive experts. Zij leren je de theorie en gaan alle sprongen met je mee omhoog.

Wil je meer weten over onze opleidingen in combinatie met de avontuurlijke vakanties die je bij ons kan boeken? Stuur dan een mail naar Airboss of bel ons op 085 401 46 47!